http://www.balansinzijn.nl/wp-content/uploads/BalansinZijn-Yoga-2500x700.png

Yoga is meer bezig zijn met voelen dan met doen. Yoga is onderzoeken. Bewegen met alle aandacht, een open blik vanut vriendelijkheid naar jezelf in het moment om vervolgens af te wachten wat er in je lichaam gebeurt. Yoga is jezelf leren kennen. 

Yoga is de verbinding van alle delen van jezelf, je hoofd (mentaal, het denken), je lichaam (fysiek) en hart (emoties, het voelen) en je ziel. Mocht je meer over yoga willen weten, klik dan op de filosofie achter yoga.

Er zijn verschillende vormen van yoga en deze variëren van rustig tot dynamisch bewegen. Als je in verbinding wilt blijven met jezelf, luister dan naar je lichaam en geest en kies de vorm van yoga die op dat moment bij je past. Bij alles wat er verteld wordt over yoga, is het ervaren het allerbelangrijkst. Pas vanuit jouw persoonlijke beleving kun je tot de conclusie komen wat het voor jou betekent.

Om deel te nemen aan een yogales is het niet belangrijk dat je lenig bent! Belangrijker is om te voelen er ervaren waar je mogelijkheden liggen.Yoga is geen prestatie of competitie, maar een ontdekkingsreis waaraan je op je eigen niveau deelneemt.......

Lees meer over:

Mindful yoga

Ervaringen met mindful yoga

Kinderyoga

Yoga coaching

Yoga therapie
Filosofie achter yoga