PRAKTIJK GEGEVENS

http://www.balansinzijn.nl/wp-content/uploads/Tai-Loi.-Sound-and-Silence-farm-200x100.png

Balans in Zijn
Praktijk voor hypnotherapie, PDS-therapie, mindfulness en yoga. Gespecialiseerd in ontspannen en bewegen bij klachten en beperkingen
Gein-Noord 78
1391 HX Abcoude
T: 06 41855813
E: balansinzijn@gmail.com
W: www.balansinzijn.nl

NBVH Licentienummer 15019
RBCZ/TCZ register nr. 403404R
SHO registratie PsBK
Lid van de VYN
Zorgverlenersnummer (AGB code) 90100878
Praktijkcode (AGB code) 90060466
Inschrijfnummer KvK 63830388
BTW nummer NL166418559B01
Aangesloten bij SCAG

http://www.balansinzijn.nl/wp-content/uploads/Balans-in-Zijn.-Hypnotherapie-mindfulness-en-yoga.-NBVH.-1-200x150.jpg

Aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten (NBVH). DE NBVH draagt zorg voor de kwaliteitsbewaking van de aangesloten therapeuten. Hypnotherapie gegeven door een erkende hypnotherapeut wordt in veel gevallen vergoed door zorgverzekeraars. Let hierbij goed op de gestelde voorwaarden.

 

http://www.balansinzijn.nl/wp-content/uploads/Balans-in-Zijn.-Hypnotherapie-mindfulness-en-yoga.-RBCZ-200x150.png

Aangesloten bij de Register Beoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Dit is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert. RBCZ behartigt de algemene belangen van de aangesloten beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen en is een onafhankelijke intermediair tussen beroepsorganisaties, de zorgverzekeraars en cliënten.

http://www.balansinzijn.nl/wp-content/uploads/Balans-in-Zijn.-Hypnotherapie-mindfulness-en-yoga.-VYN.-200x150.jpg

 

Lid van Vereniging van Yogadocenten Nederland (VYN). Deze Vereniging is sinds 1978 een overkoepelend orgaan voor aangesloten yogadocenten en een platform op het gebied van yoga. De Vereniging is lid van de Europese Yoga Unie.

http://www.balansinzijn.nl/wp-content/uploads/Balans-in-zijn.-SCAG-300x200.jpeg

 

De SCAG is de brancheorganisatie van complementaire en alternatieve geneeswijzen en geschilleninstantie voor de complementaire en alternatieve zorg.

 

Klacht: Als je ontevreden bent over mijn behandeling of een klacht hebt, dan is de eerste mogelijkheid naar een oplossing om er met mij over te praten. Komen we er samen niet uit of zie je om een bepaalde reden af van een gesprek met mij, dan kun je contact opnemen met de klachtencommissie of het bestuur van de beroepsorganisatie (de RBCZ) waarbij ik ben aangesloten. Meer informatie hierover vind je op http://www.rbcz.nu/een-klacht-indienen.html

Wet op de privacy: Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
Bijgaand privacy document beschrijft de wijze waarop met uw gegevens wordt omgegaan en waarvoor ze worden gebruikt. 
Voor hypnotherapie wordt bij de 1e behandeling gevraagd dit formulier te ondertekenen. U kunt het ook zelf uitprinten en ondertekend meenemen.